۱۳۸۸ دی ۲۱, دوشنبه

This is my desire (with lyrics)

هشدار آلمان و امارات به رژیم تهران


سایت آینده نیوز در تهران: امارات متحده عربی و آلمان از ایران خواستند در بر سر برنامه ی هسته ای اش با جامعه ی بین المللی همكاری كرده، به نگرانی های آنها پاسخ دهد یا با تحریم های بیشتری مواجه شود.

شیخ عبدالله بن زاید آل نحیان وزیر خارجه امارات، در دیدار با همتای آلمانی خود گیدو وستروله، در ابوظبی، گفت« ما بسیار نگران برنامه ی هسته ای غیر شفاف ایران هستیم.» وزیر خارجه ی آلمان نیز كه به كشورهای حوزه ی خلیج فارس سفر كرده است اعلام كرد كه آلمان و امارات در این زمینه با یكدیگر توافق دارند.

آمریكا و متحدان اروپایی‌اش ایران را متهم می‌كنند كه در برنامه هسته‌ای‌ خود اهداف نظامی را دنبال می‌كند.

سرکوب وحشیانه مادران عزادار؛ مشاهدات يک مادر داغدار


انتشار:فعالین حقوق بشرو دمکراسی در ایران

امروز در حالی به محل نگهداری مادران عزادار و حاميانشان رسيدم كه يك شب از نگهداری آنان گذشته بود.
خانواده ها از صبح زود در آنجا حضور داشتند و تنها چيزی كه دستگيرشان شده بود ، اينكه آنان 30 نفرند ، كه حال 5 تن از آنان شب گذشته وخیم شده بود و به اورژانس انتقال پيدا كردند و دوباره به محل باز گردانده شدند. كسی جوابگو نبود ، سرباز جوانی جلوی درب آنجا نگهبانی ميداد و يا به قول خودش انجام وظيفه ميكرد ، هيچ سوالی را نميتوانست پاسخ دهد ، يا پاسخی نداشت.
خانواده ها هر كدام نظری داشتند ، بعضی ها انتظار داشتند كه همين امروز بايد آنان را آزاد كنند ، چون معتقد بودند آنان غير از حضور در پارك مرتكب گناهی نشدند ، اگر اين گناه شمارده شود ، اگر ورود به پارك ممنوع است پس دور پارك را ديوار بكشند ، ساعتی به همين شكل گذشت و همه منتظر تا قاضی بيايد.... .
نيروهای لباس شخصی با ماشينهای شيشه دودی وارد و خارج ميشدند و كسی نميدانست قاضی كدامين آنان است . دختران و پسران جوان نگران مادرانشان و مردان نگران همسرانشان ، و مادرانی كه به حمايت از دوستان دربند خود آمده بودند تا به خانواده ها دلگرمی دهند.
يك ساعت از ظهر گذشته بود و از قاضی خبری نبود و يا قاضی در كار نبود ، بلاخره طاقت خانواده ها به سر آمد و به جلو درب ورودی آمدند ، و سراغ قاضی را گرفتند ، وقتی كه جوابی نشنيدند ، يك صدا گفتند : «مادران ، مادران ، مادران .... »صدا اوج گرفت و تبديل به فرياد «مادران آزاد بايد گردند» شده بود. انتظار اين واكنش را از مادران نداشتند و فكر ميكردند كه حتما چند نفری در بين خانواده ها هستند كه قصد دارند اين تجمع را شكل داده و با شعار دادن اعتراض خود را اعلام كنند ، برای همين با دوربين هايشان به ميان خانواده ها آمدند و با اظهار اينكه قاضی آمده بود ولی سر و صدای شما باعث شد او برود ، قصد داشتند خانواده ها را وادار به سكوت كنند .
تنی چند از خانواده ها نيز دور شدند و بقيه به وسط خيابان آمدند و به اتومبيل هایی كه در رفت و آمد بودند ميگفتند: از مادران عزا دار حمايت كنيد ، عده ای ميگفتند : (اينا ديگه كی هستن مادرا رو گرفتن) و همين تبديل به يك شعار زيبا شده بود .
از ما خواستند كه از آنجا دور شويم و برای انجام اين خواسته شان از فردی كه هميشه در پارك برای ترساندن مادران از آن استفاده ميكردند ، اين بار نيز به آن متوسل شدند ، فردی به نام علی آل بويه . مردی با قدی بلند و هيكلی درشت و بسيار خشن با باتومی در دست و لباس نيروی انتظامی با چند ستاره . چند جوان نيز او را همراهی ميكردند كه همه كاور پوشيده بودند و آمده برای زدن خانواده ها ، كه اين اتفاق نيافتاد . از نزديك ترين نقطه تا دور ترين نقطه فيلم و عكس گرفتند ، از در و ديوار دار و درخت ، رهگذران ، اتومبيل ها و هرچه و هر كس كه از آنجا ميگذشت.
ساعت از 2 گذشته بود . ناهار را همه به اتفاق نان سنگك و پنير كه روی يكی از ماشين های پارك شده گسترده بودند ، صرف شد . مادران برای جوانترها لقمه ميگرفتند و به آنها ميداند ، تا اينكه ساعت 2:30 اعلام كردند متهمين را ميخواهند به دادگاه ببرند. همه جمع شدند آنان را در حالی كه 2 تا 2 تا دستهايشان را دستبند زده بودند ، سوار ميني بوس كردند ، بعضی ها شان توانستند پرده ماشين را كنار بزنند و خود را نشان دهند ، ما نيز با تكان دادن دست و فرستادن بوسه آنان را بدرقه كرديم و بدنبالشان به طرف دادگاه انقلاب رفتيم ، آنجا نيز يك بار ديگر توانستيم آنها را به همان شكل ببينيم ، دوباره قدم زدن ها ، بيخبری ها اين بار در اينجا تكرار شد .
پيرمردی 70 ساله همسرش را گرفته بودند ، هر از گاهی سرش را تكان ميداد و ميگفت : الله و اكبر . و از همسرش ميگفت كه بيمار است و ديشب حالش بد شده بود ، خانواده ها با خريد چای و شيرينی همدلی شان را نشان ميدادند و همبستگي شان باعث ميشد كه سوز سرما در آن غروب كمتر حس شود ، نزديك به 8 ساعت بود كه همه سر پا ايستاده بودند و خسته از بلاتكليفی .
بلاخره متوجه شديم 2 تن از مادران را ميخواهند آزاد كنند . همه يكجا جمع شديم ، آن لحظه را هيچ قلمی نميتواند ثبت كند ، مگر دوربين فيلم برداری . مادری 75 ساله لنگان ، لنگان با پای شكسته اشك همه را در آورد و بعد از آن مادری رنج كشيده كه بيمار بوده و چاره ای جز آزاديش نبود . انتظار برای آزادی ديگران همچنان ادامه داشت ، تا اينكه آنان را با همان مينی بوس خارج كردند و گفتند به وزرا ميبريم . وقتی به وزرا رسيديم متوجه شديم كه فريب خورديم و آنان را به اوين برده بودند و عده ای را نيز در همانجا نگهداشته بودند. آخر نفهميدم چه بر سر دوستانم آمد و فردا دوباره تكرار امروز.

یک مادر داغدار
‏يكشنبه‏، 21 دی 1388

بی خبری از محل نگهداری برخی افراد بازداشت شده


ایلنا: با گذشت بیش از 10 روز از بازداشت علی عرب مازار، محمدجواد مظفر،علي حكمت و محمد معين، هنوز از محل نگهداری آنها اطلاعی در دست نیست.

علیزاده طباطبایی، وکیل این فعالان سیاسی گفت‌: در دستگيري‌هاي اخير خانوا‌ده‌هاي عرب مازار، جواد مظفر، علي حكمت و معين براي پذيرش وكالت همسران و يا فرزندانشان به اينجانب مراجعه كرده‌اند، اما به دليل اينكه محل نگهداري آنها مشخص نيست تاكنون نتوانسته‌ايم وكالت خود را در پرونده‌ آنان به ثبت برسانيم.

عرب مازار، مظفر، حكمت و معين در موج بازداشت های پس از عاشورای خونین تهران دستگیر شدند.

کشته شدن یک زندانی زن در شکنجه گاه عشرت آباد

فیس بوک: بر طبق خبری از یک منبع موثق از داخل عشرت آباد دختری با نام کوچک الهه .24 ساله . (قد متوسط/ هنگام دستگیری مانتوی مشکی و شلوار لی بر تن داشته است) در هنگام بازجویی با برخورد صندلی به سر دچار خونریزی مغزی شده و بلافاصله به شهادت میرسد. بر طبق گزارش رسیده این دختر از کودکان بی خانواده بوده که در یک نوانخانه ای (پرورشگاه) در کردستان دوران کودکی خود را گذرانده و سپس برای کار به تهران آمده است. وی در ماههای اخیر ظاهرا در یک تولیدی لباس در نزدیکی میدان انقلاب به عنوان کارگر برشکار مشغول بکار بوده است.از آنجایی که این دختر هیچگونه ولی و رسیدگی کننده ای نداشته و بازجو دائما از او اسم و ادرس اقوام و محل سکونت و افرادی که با او همکاری کرده اند را خواسته و در یک لحظه با عصبانیت صندلی را به سمت او پرتاب میکند و این امر موجب مرگ او در عصر روز 18 دیماه 1388 میشود. جسد او را بلافاصله از پادگان به نقطه ای نا معلوم برده اند. (به علاوه بر اساس همین گزارش , افراد زخمی در زندان عشرت آباد فاقد هرگونه درمان و داروی و لباس گرم میباشند و با دختران بسیار رفتار غیر انسانی میشود)


فاجعه ای فراتر از کهریزک در عشرت آباد

اطلاعاتی را که من به شما میدهم در موثق بودنش شکی نکنید . چرا که خبری را که من به شما میدهم واقعیتی است که با چشمان خود ظرف چند روز گذشته شاهد آن بوده ام . و عذاب وجدان باعث شد که سکوت نکنم .
تعدادی از دستگیر شدگان روز عاشورا توسط سپاه و نیروهای بسیج در پادگان عشرت آباد نگهداری میشوند . توجه کنید تعداد آمار ارائه شده دستگیر شدگان توسط نیروی انتظامی جدای این دستگیر شدگان توسط سپاه پاسداران در این بازداشتگاه میباشد . سپاه و بسیج در دستگیریهای عاشورا بصورت خود سر عمل کرده و دستگیرشدگان توسط نیروهای خود را به این پادگان انتقال داده اند.
لازم به ذکر است که تعداد دستگیر شدگان بالای 500 نفر هستند که خانمها را در اتاقهایی جدا و آقایان را در اتاقهایی دیگر در شرایط بسیار بد نگهداری میکنند .
سپاه که مسئولیت این پادگان را در اختیار دارد هنوز قانع نشده که دستگیر شدگان توسط خود را به نیروی انتظامی یا مراجع قضایی بسپارد . و شدیدترین شکنجه ها و اذیت و آزار را علیه این دستگیر شدگان به عنوان محارب به خدا اعمال میکنند تا جایی که دو نفر از این دستگیر شدگان در این بازداشتگاه ظرف 48 ساعت از زمان بازداشت به خاطر شرایط بازداشتگاه و احتمالا ضرب و شتم کشته شدند . و از کشته شدگان احتمالی بعدی من به شخصه دیگر خبری ندارم
درب این بازداشتگاه حتی با مراجعه و اصرار مسئولین قضایی و انتظامی از سوی سپاه به روی این افراد مسئول جهت بازدید در طی مدتی که خبرهایی از این بازداشتگاه در سایتها پیچید باز نشد .
اوضاع و شرایط در این بازداشتگاه برای بازداشت شدگان بسیار بد است
احتمال وقوع فاجعه ای بسیار فراتر از کهریزک در این بازداشتگاه وجود دارد

وبلاگ نهضت سبز آزادی

حکم حبس و شلاق برای فعال دانشجويی پلی تکنیک

حکم یاشار قاجار دبیر سابق انجمن اسلامی پلی تکنیک پس از سه سال و نیم به وی ابلاغ شد.

به گزارش خبرنامه امیرکبیر بر طبق حکمی که به یاشار قاجار ابلاغ شده است، وی به ۱۴۸ ضربه شلاق، پرداخت ۱۰۰ هزار تومان جریمه نقدی و ۲ سال حبس تعزیری که به مدت ۵ سال تعلیق شده، محکوم گردیده است.

این حکم پس از گذشت سه سال و نیم از بازداشت یاشار قاجار در خرداد سال ۸۵ به وی ابلاغ شده است.

راه اندازی سایت خبرنامه امیرکبیر، اقدام علیه امنیت ملی، تشویش اذهان عمومی و توهین به مسئولین از جمله اتهامات دبیر سابق انجمن اسلامی پلی تکنیک عنوان شده است.